Logo

NAŠA MISIJA

Cilj & Vizija

U našem restoranu, Piccola Cucina Osteria nastojimo da poslužimo najbolju hranu u najugodnijoj atmosferi. Naša filozofija je da kada se okružite najboljima, uzdižete se na njihov nivo i mi smo upravo to uradili. Uz našu udobnu, opuštenu atmosferu i pristupačnu italijansku hranu provešćete nezaboravne trenutke.

Naša velika sala sa dosta mesta za sedenje i ambijent u kojem ćete obedovati će vam omogućiti da se opustite i uživate u našoj hrani. Naše ljubazno osoblje će vam stalno biti na usluzi i pomoći vam da nadjete savršeno jelo za vas i to će vaš boravak kod nas učiniti posebnim.

Pozivamo vas da dođete danas i uživate u fantastičnom ručku ili večeri u jednom od najboljih italijanskih restorana u gradu.

PORUKA ŠEFA

Iako veštine kuvanja nisu teške za učenje, pronalaženje sreće i zadovoljstva, pronalaženje ispunjenja u neprekidnom služenju nekome drugom nešto ukusno za jelo, je ono što čini zaista dobar restoran. Radimo naporno, imamo ideje, ne odustajemo od toga da našim gostima priuštimo najveće i najlepše gurmansko iskustvo.

Salvatore

NAŠA EKIPA

Profesionalno i Prijateljsko Osoblje

Dodjite & Probajte najbolje iz italijanske kuhinje

BUDIMO U KONTAKTU

UMETNOST KULINARSTVA

Dobrodošli u Piccola Cucina Osteria

Odlazak u restoran je jedno od mojih najiskrenijih zadovoljstava. Sastanak sa starim i novim prijateljima, naručivanje vina, jela hrane, okružen strancima, mislim da je srž onoga što znači živeti civilizovan život

 

 

ADAM GOPNIK